Федерация Зелени Балкани
Български Български   English English  

header
Новини
Алекс Йопис от VCF получи наградата Том Кейд
[ 13.01.2021 ]
 
Алекс Йопис Дел, координатор и ръководител на размножителната програма  на брадати  лешояди в плен от VCF, получи наградата „Том Кейд” (Tom Cade Award) за 2020 г.

Подробно
Важно съобщение!!!
[ 25.05.2020 ]
 
Във връзка с извънредното положение в страната, както и превенцията за разпространение на COVID 19 предприехме стъпки към ограничаване на рисковете за здравето на служители, колеги, посетители, приятели и доброволци.
Подробно
Египетски лешояд с предавател
[ 19.03.2020 ]
 
В края на месец май екип на Зелени Балкани постави GPS/GSM предавател на египетски лешояд (Neophron perconpterus), уловен в района на Бяла Река - Източни Родопи. Надеждите, че птицата с предавател ще „разкрие” територията си на обитаване в Източни Родопи и ще ни даде аргументи в борбата с многобройните инвестиционни намерения за изграждане на ветроенергийни паркове в района се оказаха напразни!

Подробно
Отмяна на Общо събрание на СНЦ Зелени Балкани, гр. Пловдив
[ 19.03.2020 ]
 
О Б Я В А 
Управителният съвет на СНЦ ,,Зелени Балкани”, във връзка с въведено извънредно положение в Република България, както и превенция за разпространение на COVID 19 и на свое Решение от Заседание проведено на 17.03.2020г., ОТМЕНЯ провеждането на Общо събрание на членовете на СНЦ  ,,Зелени Балкани“, което щеше да се проведе на: 11-ти април (събота) 2020 година от 10,00 часа на адрес: гр. Пловдив, ул.“Скопие“  № 1А, ет.2, офис на Зелени Балкани.
Подробно
Всички новини >>


Виж Зелени Балкани във Facebook