Федерация Зелени Балкани
Български Български   English English  

header
Новини
Фото конкурс „Балкански Зелен пояс“ 2016 – срока за участие приключи
[ 11.07.2016 ]
 
Завърши срока за участие във фотоконкурса „Балкански Зелен пояс“ 2016, организиран от Сдружение Зелени Балкани, БФБ и Евронатур (Германия), като част от проект за популяризиране на Европейския Зелен пояс.

Желаем да изразим благодарността си на всички изпратили снимки. В специалният имейл адрес получихме над 60 отделни фотографии, различни по вид и съдържание. Всички участници ще се съревновават пред специализирано жури за нашите невероятни награди.

Какви са наградите?

Първа и втора награда – един ден в Модула за освобождаване и адаптация на белошипи ветрушки в с. Левка, Сакар – възможност за снимане на редките соколчета от непосредствена близост, както в клетките, така и в околностите на Модула.

Трета и четвърта награда - един ден на терен (Сакар) с представители на Зелени Балкани, предлагащ много възможности за фотографиране на дивата природа в българската част на Зеления пояс и участие в полеви дейности.

Пета награда – класираният на пето място ще има възможност да изложи свои фотографии на дивата природа в посетителския център на Зелени Балкани в с. Левка, Сакар, както и в посетителската част на Спасителния център за диви животни към Зелени Балкани в Стара Загора.

Наградите са привлекателни и вдъхновяващи за всеки любител на дивата природа. Освен това, наградените фотографии ще бъдат представени на www.greenbalkans.org и www.europeangreenbelt.org.
Победителите ще бъдат обявени до края на юли 2016 на уебсайта на СНЦ Зелени Балкани - www.greenbalkans.org.

Виж Зелени Балкани във Facebook