Федерация Зелени Балкани
Български Български   English English  

header
Новини
Важно съобщение!!!
[ 25.05.2020 ]
 
Скъпи приятели,

Във връзка с извънредното положение в страната, както и превенцията за разпространение на COVID 19 предприехме стъпки към ограничаване на рисковете за здравето на служители, колеги, посетители, приятели и доброволци.

Затваряме за посетители Посетителски център „Поморийско езеро”, гр. Поморие и Модула за освобождаване и адаптация на белошипи ветрушки в село Левка, Сакар. Спасителният център за диви животни, гр. Стара Загора затваря за посетители, но ще продължи да работи, спазвайки условията и ограниченията, въведени с извънредното положение. Позволяваме си да затворим и офисите си в Пловдив и Стара Загора за посетители.

Предвид ангажиментите ни към гражданите и обществото, и към каузата ни, дейността ни ще продължи в пълен обем, без да прекъсваме досегашния ритъм!

Ограниченията остават в сила до края на обявеното извънредното положение, до тогава ще споделяме случващото се относно работата ни на нашия уебсайт , фейсбук страницата ни  , Instragram  и Twitter .

Призоваваме да ограничите социалните си контакти и да сме отговорни като #ОставамеВкъщи.

Ако имате въпроси - може да се свържете с нас по мейл и телефон, където ще имаме грижата да подсигурим отговорници - Пловдив: office@greenbalkans.org; тел. 032 /62 69 77 и Стара Загора: officesz@greenbalkans.org; 042/622401

Поздрави,

Екипът на Зелени Балкани
Виж Зелени Балкани във Facebook