Федерация Зелени Балкани
Български Български   English English  

header
Новини
Царските орли подготвят гнездата си за предстоящия размножителен сезон
[ 29.02.2012 ]
 
Експерти на Зелени Балкани, работещи по проект ,,Консервационни дейности за целеви видове от Директивата за птиците на ЕС - белошипа ветрушка, черен лешояд и царски орел, в основните им местообитания в България” установиха, че първите двойки царски орел (Aquila heliaca) се подготвят за гнездене.
повече >>
Открит избор за доставка на автомобил с висока проходимост
[ 22.02.2012 ]
 
СНЦ "Зелени Балкани – Стара Загора", в качеството се на бенефициент по проект “Консервационни дейности за целеви видове от Директивата за птиците на ЕС - белошипа ветрушка, черен лешояд и царски орел, в основните им местообитания в България”,  открива процедура за определяне на изпълнител -  ОТКРИТ ИЗБОР, с обект на процедурата: "Доставка на автомобил с висока проходимост".

повече >>
Орлето Рада, намерено бедстващо в Турция, няма да полети отново...
[ 06.02.2012 ]
 
Екип на Спасителния център за диви животни към Зелени Балкани – Стара Загора посети пострадалата птица, настанена в единствения подобен център в Турция.
повече >>
Млад царски орел маркиран в България е открит бедстващ в Турция
[ 18.01.2012 ]
 
Информацията за открития бедстващ млад царски орел (Aquila heliaca) е подадена в Зелени Балкани от наши колеги и приятели от турския Спасителен център за диви животни край Бурса.
повече >>

<< 1 2 3 . . . . 12 13 14 15 16 17 18 . . . . 27 28 29 >>


Виж Зелени Балкани във Facebook