Новини

[17-07-2017] Удължаване на срока за участие във фотоконкурса Балкански Зелен Пояс Поради огромното желание на нашите приятели и съмишленици да се включат в фотоконкурса, и поради невъзможност, по една или друга причина да изпратят снимки в определеният срок, взехме решение да удължим срока за подаване на снимки до 31 юли.
Това дава на всеки от вас, който все още не е изпратил снимки да го стори. Според синоптиците, времето до края на юли, ще бъде повече от прекрасно, за да можете да се разходите из невероятно красивите места от българската част на зеленият пояс.

Още веднъж ще ви припомним трите категории и наградите за които се борите:
1-ва награда в категория Професионалисти: фотоалбум „Магията на Поморийско езеро“.
1-ва награда в категория Деца (до 18 години): пъзел „Магията на поморийско езеро“ и „Приключенията на червеногушата гъска Брент“
1-ва награда в категория Любители: фотоалбум „Червеногушите гъски“
Тримата победители в категориите ще получат и Определител на птиците на Поморийско езеро.
Дирекцията на Природен парк Беласица се присъединява и ще осигури за тримата победители и по един определител за пеперуди "Пеперудите на ПП Беласица".
Нашите партньори от фондация Биоразнообразие също ще добавят и Туристически пътеводители за Беласица, но ще раздадат и 10 поощрителни награди - пътеводители и туристически карти на Беласица - последният природен парк на България, който е емблематичен за Зеления пояс и е територия на три държави.


Как могат да се предават снимки за участие?
Изпратете снимките си на: gb_photo@greenbalkans.org
Всеки участник може да участва с не повече от 3 снимки. Участниците трябва да представят цифрови цветни снимки изпратени чрез имейл.
Снимките трябва да са съпроводени от следната информация:
Името на фотографа. Местоположение от където са снимките. Дата на която са направени снимките, както и категорията на конкурса за която се явяват.
Снимки които не са направени по протежението на Балканският зелен пояс, няма да се допускат до участие.
Участието не е обвързано с такса. Организаторите поемат разходите по организацията на конкурса. Организатори са Зелени Балкани и Евронатур (Германия).

Успех на всички участници! Стискаме ви палци!

Повече информация може да намерите ТУК! 
Виж Зелени Балкани във Facebook